BC Mures în formula completa Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 23 Vizualizări

BC Mures în formula completa

p_6_2_16.jpgVineri s-a reunit pentru prima data lotul complet a echipei de baschet masculin BC Mures Târgu-Mures. Într-o Sala a Sporturilor destul de neprimitoare din cauza frigului patrunzator simtit si pe teren si din cauza iluminatului precar (la antrenamente se face economie, fiind aprinse doar o parte dintre corpurile de iluminat), au fost prezenti sub comanda antrenorului Audrius Prakuraitis jucatorii autohtoni, precum si cinci straini: americanii Cooley, McKenna si Knitter, reveniti din Statele Unite, respectiv Wingate, cu care s-a reusit pâna la urma încheierea contractului pâna la finalul sezonului, a cincilea fiind lituanianul Marius Pociukonis, fost la BC Arges Pitesti.
Se încearca înregimentarea înca a unui jucator, de preferat un shooter de trei puncte, care va fi ales dintre câteva variante disponibile azi sau mâine, lotul ramânând foarte probabil cu sase straini, în ciuda faptului ca regulamentul ar permite sapte.
Singura noutate deocamdata este deci lituanianul Pociukonis, care a produs deja câteva semne de întrebare în rândurile fanilor, el neavând statistici stralucitoare la Pitesti, în turul campionatului. Antrenorul Prakuraitis are însa încredere în conationalul lui. „Îl cunosc pe Pociukonis, l-am avut elev la Panevezys, în prima liga lituaniana, si cred ca poate sa ajute echipa”, a spus el, spunând despre jucator ca este un aparator excelent, ori este cunoscut stilul lui Prakuraitis, cu accent pus pe defensiva. Pociukonis, care este un conducator de joc de 26 de ani, având 1,87 de metri înaltime, va fi foarte probabil rezerva lui Cooley pe acest post, înlocuindu-l pe Hargrave, care s-a transferat la Medias.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE