City’us începe tare în play-off Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 23 Vizualizări

City’us începe tare în play-off

p_6_3_03.jpgFederatia Româna de Fotbal a dat publicitatii programul play-offului în campionatul national de futsal, liga 1. Dupa cum se cunoaste, din acest sezon liga 1 de futsal se disputa cu o noua formula. În prima faza cele 16 echipe au fost împartite în doua grupe, urmând ca în faza a doua sa joace primele patru echipe din fiecare grupa în play-off, iar restul în play-out.
Clasata pe locul doi în Seria Est, City’us Târgu-Mures s-a calificat printre cele mai bune echipe, fiind socotita chiar una dintre favorite la titlu. Muresenii nu au avut însa noroc la tragerea la sorti, având doua meciuri de foc chiar la debut: în prima etapa, la 24 ianuarie vor primi replica vicecampionilor de la CIP Deva, echipa care a câstigat fara probleme Seria Vest, iar în cea de-a doua se vor deplasa la Chiajna, unde vor da piept cu formatia în cea mai buna forma, Concordia, considerata principala pretendenta la câstigarea în acest an a campionatului.
Echipa se va reuni azi pentru reluarea pregatirii, urmând ca stranierii sa se alature lotului joi, 15 ianuarie. Nu vor exista suprize mari, lotul fiind aproape identic cu cel folosit si în toamna, toti portughezii, respectiv portarul brazilian Carlao fiind pastrati si pentru retur. Este posibil însa ca unul dintre jucatorii originari din Târgu-Mures, care a jucat pâna în acest moment la o alta formatie, sa se alature echipei, în functie de rezultatul negocierilor. City’us va fi pregatita în continuare de catre Sándor Kelemen, fostul secund a lui Arthur Melo având încrederea presedintelui clubului, dupa pe tehnicianul portughez a parasit banca tehnica în conditii în continuare neclare.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE