Formatiile de volei feminin CSU, cu motoarele turate la maxim Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 24 Vizualizări

Formatiile de volei feminin CSU, cu motoarele turate la maxim

p_6_1_20.jpgLa sfarsitul saptamanii se reiau campionatele diviziilor nationale de volei. Cea mai bine cotata, cea feminina a CSU Medicina se afla pe ultima suta cu pregatirile. In prezent se afla in cantonament la Piatra Neamt, pregatind reluarea campionatului. Formatia antrenata de Luka Valerijan are ca obiectiv pentru acest sezon ocuparea unui loc fruntas, care sa le permita o noua participare in competitiile continentale, dupa experienta din toamna, care le-a dus pana in turul trei al Challenge Cup. Sambata ele vor evolua la Lugoj, in compania formatiei CSM din localitate, in cadrul etapei apei a XIV-a, a treia a returului, urmand ca primul meci in fata propriilor suporteri sa aiba loc in data de 24 ianuarie, cand vor primi replica formatiei Dacia Mioveni.
Echipa secunda a obtinut sambata o victorie categorica la Timisoara, scor 3-0, pe seturi: 25-13, 25-23, 25-14, in fata formatiei locale Universitatea. Partida a fost restanta, contand pentru etapa a XIII-a diviziei A2 seria Vest. Dupa cum arata si scorul, partida a fost la discretia oaspetelor, mai echilibrat fiind doar setul secund, in care s-au impus la limita. Formatia mureseana a fost condusa de pe banca de Laurentiu Magdas, care este si antrenorul secund al primei echipe. Asta, deoarece tehnicianul sarb, Nenan Mihajlovic, care se ocupa de pregatirea acestei formatii n-a putut reveni la echipa, fiindu-i expirat pasaportul! ”Chiar daca am castigat cu 3-0, meciul a fost dificil. In editia trecuta, timisorencele ne-au invins. La acest scor este greu sa remarci pe cineva, toate au jucat bine, o nota in plus pentru Carmen Mateias“, a declarat Magdas.
Pana la reluarea campionatului, muresencele din echipa secunda mai au de disputat inca o restanta, pe teren propriu cu CSE Baia Mare, contand pentru etapa a IX-a. Aceasta partida se va disputa duminica, 18 ianuarie, pe teren propriu, chiar daca sambata vor sustine partida din cadrul returului, tot acasa, in compania echipei Banatul Caransebes.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE