Noi puncte de lucru pentru Casa Pensionarilor Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 144 Vizualizări

Noi puncte de lucru pentru Casa Pensionarilor

p_4_2_17.jpg
Conducerea Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor  (CARP) Mures a decis sa-si extinda aria de activitate pentru a veni in ajutorul pensionarilor mureseni. Astfel, se vor deschide doua puncte de lucru in Ungheni si Sangeorgiul de Mures.
Pensionarii din Ungheni, Sangeorgiul de Mures si satele invecinate, nu vor mai trebui sa se deplaseze pana in Targu Mures pentru a-si plati cotizatia la CARP Mures, sau pentru a face imprumuturi. Conducerea societatii s-a gandit ca, din mai multe puncte de vedere, deschiderea noile puncte de lucru CARP, va fi foarte avantajoasa. “Dorim sa atragem cat mai multi membrii, pentu a putea si ei sa beneficieze de facilitatile acordate de noi, ajutoare, etc. Inca nu sunt deschise aceste puncte de lucru, dar ducem tratative, discutam cu oamenii din Ungheni si Sangeorgiu de Mures, intocmim actele necesare. Iar acestea, de fapt nu sunt punce de lucru, ci puncte de colaborare, deoarece pentru a deschide un punct de lucru sunt necesare multe aprobari. Cochetam de foarte multa vreme cu aceasta idee dar nu s-a putut materializa pana acum, datorita problemelor pe care le-am avut in cadrul societatii in cursul anului trecut”, a declarat Adrian Muntean, presedintele CARP Mures. La aceste puncte de colaborare vor lucra, potrivit presedintelui CARP, doar colaboratori, care, vor fi bineinteles platiti. De asemenea, operatiunile care se vor desfasura aici, sunt doar o parte din cele desfasurate de CARP Mures. Astfel, aici vor avea loc doar inscrieri si cotizatii.
Mai multe puncte de lucru, pe viitor
“Ne-am gandit ca pe viitor sa deschidem mai multe puncte de colaborare pe raza judetului Mures. Astfel, pensionarii de la sate nu vor mai trebui sa se deplaseze pana la oras. Vom avea cate un delegat in aproape fiecare comuna care, va raspunde si de satele arondate comunei. Responsabilul va avea un program de lucru, o data sau de doua ori pe saptamana. In Ungheni am reusit deja sa stabilim toate datele, dar in cursul acestei saptamani vom definitiva toate problemele. De asemenea, oamenii vor sti unde sa mearga, pentru ca la intrare in punctul de lucru va fi lipit un afis“, a concluzionat Muntean. In prezent CARP Mures numara aproximativ 13.700 de membrii din Targu Mures si satele invecinate, urmand ca numarul lor sa fie intr-o continua crestere prin deschiderea a mai multor puncte de lucru de pe raza judetului.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE