La jandarmerie nu sunt posturi vacante! Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 39 Vizualizări

La jandarmerie nu sunt posturi vacante!

p_11_1_21.jpgLa inceput de an l-am cautat pe colonelul Dumitru Pavel inspectorul Sef al Inspectoratului de Jandarmi Mures sa ne spuna cum intapina jandarmii anul 2009.

Reporter: Cum arata organigrama Inspectoratului de Jandarmi Mures si ce actiuni intreprindeti?
Pavel Dumitru: La ora actuala Inspectoratul de Jandarmi Judetean are o incadrare foarte buna, din totalul de efective 49% executa misiuni pe paza si protectie la cel 25 de obiective pe care le avem date in competenta. Aproape 30% din efectivele noastre sunt angrenate in misiunea permanenta de ordine si liniste publica, executa serviciul de patrulare in baza unui plan de cooperare pe care il avem incheiat la nivelul judetului cu Inspectoratul Judetean de Politie, in domeniul mentinerii linistii publice la manifestari culturale, meeting-uri, manifestari sportive. In acest moment in cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Mures nu se fac nici un fel de incadrari din sursa externa, nu avem nici un post vacant si de asemenea nu avem nici personal care sa indeplineasca prin cumul si alte functii.
Rep.: Cu ce probleme v-ati confruntat in perioada sarbatorilor de iarna?
P.D.: In perioada sarbatorilor de iarna efectivele Inspectoratului Judetean de Jandarmi si-au adus contributia la asigurarea masurilor de ordine publica specifice. Am intarit dispozitivul de patrulare in baza planului de cooperare cu Politia Targu-Mures, am asigurat masurile de ordine publica pentru buna desfasurare a manifestarilor desfasurate in strada in municipiul Targu-Mures si Ludus, actiuni organizate de primarile celor doua orase. Iar de Boboteaza si Sfantul Ion am intarit efectivele de ordine publica pentru a asigura un climat normal de liniste si ordine publica la principalele locasuri de cult, din judet fara a se inregistra nici un incident.
Rep.: Pe ce planuri actionati in perioada urmatoare?
P.D.: In perioada urmatoare actionam in sprijinul Directiei Silvice Mures pentru a stopa furturile de material lemnos de pe raza judetului si de asemenea asiguram sprijinul celor care ne solicita in baza planului de cooperare pe care le avem incheiate la ora actuala. La nivel de Targu Mures avem un detasament de intreventie care are ca zona de competenta intregul judet Mures, un alt detasament de paza care asigura paza si protectia institutionalizata la obiectivele pe care le avem la nivelul municipiului Targu-Mures. La nivel teritorial avem un detasament cu sediu la Tarnaveni, care are in subordine si plutonul de supraveghere de la Ludus si structura de paza, o sectie de jandarmi avem la Sighisoara cu un pluton de paza si unul de interventie iar la nivelulu municipiului Reghin la fel un pluton de paza si un pluton de interventie.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE