Salarii restante de trei luni la primaria Cozma Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 41 Vizualizări

Salarii restante de trei luni la primaria Cozma

p_7_2_8e8bf1.jpgPrefectul judetului Mures, Marius Pascan, a declarat ca incapacitatea de plata a salariilor în ultimele trei luni cu care se confrunta primaria din Cozma se datoreaza greselilor de administrare ale edililor. “La Primaria Cozma lucrurile sunt cunoscute înca de anul trecut, au restante la plata salariilor mergând pâna la trei luni de zile. Totodata am constat si greseli de administrare pentru ca în temeiul unor lucrari pe care le-au angajat din bani care sperau sa-i obtina de la rezerva bugetului de stat. Pe fondul unor presiuni sau unor promisiuni, s-au grabit sa faca acele plati, unele facute chiar în avans catre terti, ramânând fara salarii. Desi în mod legal nu aveau voie sa deturneze fonduri, iar din fondul de salarii sa se plateasca lucrari”, a aratat Marius Pascan.
Opina prefectului nu a fost împartasita de viceprimarul din Cozma, Alexandru Suciu, care a spus ca de vina pentru situatia în care s-a ajuns nu e administratia locala, ci conditiile vitrege existente pe raza comunei. “La noi în Cozma aproape ca nu avem niciun fel de încasari din taxe si impozite. Doar câtiva batrâni platesc impozit pe teren, deoarece cea mai mare parte a pamântului nu este lucrat, deci nu e impozitat. În ceea ce priveste platile despre care se vorbeste, am avut lucrari pentru a pune la punct dispensarul din localitate”, a explicat Alexandru Suciu.
Potrivit viceprimarului, în prezent primaria din Cozma are opt salariati, numarul fiind redus de la zece, din cauza crizei economice. “Am disponibilizat doua persoane, astfel încât în prezent avem opt salariati. În ceea ce priveste numarul agentilor economici, numarul acestora este foarte redus. Avem, practic, doar niste magazine si va dati seama cu saracia de aici ce venituri se realizeaza”, a încheiat Alexandru Suciu.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE