Am fost colegi la “Europa” in clasa E primara Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 52 Vizualizări

Am fost colegi la “Europa” in clasa E primara

p_6_336591.jpgO scoala, ce nu doar dupa nume este europeana, desi salile nu sunt cu mult mai mari decat sufrageria unui apartament de lux, ofera educatie de calitate prichindeilor. In clasa I E cei 26 de copii stau asezati in jurul masutelor grupate cate patru, pentru o activitate in care elevii pot colabora si se pot ambitiona pentru a obtine rezultate cat mai bune. Fie ca deseneaza peisaj de iarna, fie ca rezolva “complicate” adunari si scaderi, ori invata cuvinte noi la limba romana sau rotunjesc cu stangacie poate, dar cu multa bunavointa literele ce spre surpinderea lor capata sens la silabisire, copiii sunt degajati, senini, de parca ar fi acasa. Invatatoarea lor, tanara Tokes Katalin afirma:”ma straduiesc sa le ofer o educatie consecventa, jucausa pentru a putea aduce la suprafata comorile ce zac in acesti copii, fiecare insemnand o lume aparte. Incercand sa inteleg lumea lor deosebita, colorata, eu nu doar educ, dar si invat de la fiecare elev, facand procesul educativ unul intercativ.”
Intrebandu-i unde le place mai mult, la scoala sau la gradinita, copiii raspund in cor: la scoala! Nu lipsesc desigur nici vocile care afirma ca si la gradinita a fost bine! “Ma bucur ca am reusit sa-i fac sa indrageasca scoala si sper ca in viitor vom aduna multe impresii placute, incurajandu-ne, ajutandu-ne reciproc in incursiunile noastre in lumea stiintelor, ca peste ani si ani sa ne aducem aminte cu drag de pasii parcursi in clasa primara!”, adauga Tokes Katalin.
La auzul soneriei, copiii se imbraca de plecare cat ai zice peste, se incoloneaza pentru a merge unii acasa, altii la masa la Cantina Sapientia.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE