Emil Muller vrea sanatate si noroc la Bingo Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 104 Vizualizări

Emil Muller vrea sanatate si noroc la Bingo

p_14_1_364913.jpgDaca ati mai vazut soare cu dinti, zilele acestea v-ati putut convinge ca natura mai are multe surprize pentru noi! Ca sa aducem o raza de soare in plus celor care au vazut lumina zilei intr-o astfel de zi geroasa de ianuarie, transmitem felicitarile rudelor, cunoscutilor sau colegilor de serviciu lui dr. Muntean Vasile, inspector la Directia Sanitar veterinara si Siguranta Alimentelor Mures, referentului Mirela Bota de la Primaria Reghin, consilierului principal 3 de la Primaria Sighisoara si Stelutei Burnete referent principal 2 de la aceeasi primarie.
Consilierul local Emil Muller de la Nades, la implinirea celor 49 de ani ai sai isi doreste sanatate, ca-i mai buna decat toate si sa castige la SuperBingo! “Intru de serviciu la noapte, apoi am o sedinta si abia dupa aceea cu familia si cu prietenii vom sarbatori la un gratar,” a spus consilierul, mirat ca ne-am adus aminte de ziua lui de nastere. “Mi-as dori mai multe, dar  nu se poate, asa ca ma multumesc cu sanatate ca-i mai buna decat toate si niste bani la superbingo!,” a mai spus Emil Muller. Asa sa fie!
Tot azi isi serbeaza ziua lor de nastere Liana Bucur, asistent universitar la Catedra de Limbi Moderne  si Capalna Brandusa, asistent universitar la Caterda de pediatrie  de la Universitatea de medicina si Farmacie din Targu Mures. La Multi ani si numai bine!
Nu putem incheia lista sarbatoritilor fara a-l felicita pe colegul nostru, Robert Matei, proaspat student la Universitatea de Arta Teatrala si autor al mult apreciatelor articole despre frumoasele judetului Mures. Succes pe mai departe, Robi!
La multi ani, tuturor sarbatoritilor!

   

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE