City’us renunţă la brazilienii Rodrigo, Philipe şi Paulinho Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 49 Vizualizări

City’us renunţă la brazilienii Rodrigo, Philipe şi Paulinho

14_2_04.jpg
Lotul campioanei României la futsal, City’us Târgu-Mureş, se va reuni azi, la primele antrenamente de după vacanţa de iarnă urmând să lipsească jucătorii convocaţi la echipa naţională a României, pentru partidele amicale cu Bulgaria şi Croaţia: Klein, Lupu, Gherman, Fl. Matei, Radu, Ignat şi Mimi Stoica. „După partidele amicale cu Bulgaria şi Croaţia, jucătorii convocaţi în echipa naţională vor reveni la Târgu-Mureş şi vor participa la antrenamentele campioanei”, a precizat Vlad Podar, purtătorul de cuvânt al clubului. Totodată, conducerea clubului a renunţat la serviciile jucătorilor brazilieni Rodrigo, Philipe şi Paulinho, consideraţi „ţapi ispăşitori”, alături de tenhicianul portughez Sito Rivera, pentru cele trei înfrângeri suferite în grupa D a turneului Elite Round de la Lisabona, desfăşurat în perioada 25 – 28 noiembrie 2010. „Am spus înainte de a merge în Portugalia, că în cazul în care nu vom câştiga niciun meci la turneul final din Portigalia, vom renunţa la antrenor şi la câţiva jucători”, a spus finanţatorul clubului, omul de afaceri Sorin Ţerbea.
După 11 etape contând pentru ediţia 2010-2011 a Ligii I de futsal, City’us Târgu-Mureş se află pe prima poziţie a clasamentului cu maximum de puncte, 33, cu şase mai multe decât ocupanta locului secund, CS United Galaţi. Potrivit site-ului FRF, în primul meci din 2011, programat pentru 30 ianuarie, târgumureşeni vor primi vizita formaţiei CS Universitatea Alexandria, aflată pe locul opt, cu nouă puncte.

Naţionala de futsal va reveni la Târgu-Mureş
Cele două duble amicale reprezintă ultimele verificări înaintea turneului de calificare pentru Campionatul European din Croaţia 2011, turneu care se va desfăşura la Târgu-Mureş, în perioada 24 – 27 februarie. România va întâlni Cehia, Slovacia şi echipa care va câştiga grupa de calificare formată din Andorra, Irlanda, Israel şi Norvegia.
Programul echipei naţionale de futsal a României, în primele două luni ale anului este următorul:
14-15 ianuarie (Sofia): Bulgaria – România;
21-22 ianuarie (Vinkovci): Croaţia – România;
14-23 februarie (Târgu-Mureş): cantonament;
24-27 februarie (Târgu-Mureş): turneu de calificare Euro 2011.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE