Victor Prodan (PNL), candidat pentru un nou mandat de primar la Ungheni Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2772 Vizualizări

Victor Prodan (PNL), candidat pentru un nou mandat de primar la Ungheni

După doar o zi de la semnarea unor contracte de finanțare extrem de importante pentru dezvoltarea orașului Ungheni, prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, primarul în funcție al localității, Victor Prodan, și-a depus marți, 20 aprilie, candidatura pentru un nou mandat.
Alături de echipa de candidați la Consiliul Local, Victor Prodan a declarat faptul că mandatul său este unul pentru orașul pe care îl administrează, iar dezvoltarea de până acum va căpăta o și mai mare anvergură în următorii ani, prin proiectele deja demarate.
”Mă aflu astăzi, înaintea echipei PNL Ungheni, o echipă cu experiență pe de o parte, și totodată o echipă activă și dornică să se implice în bunul mers al localităților și a orașului nostru! Noul mandat, este pentru orașul Ungheni și pentru continuarea proiectelor orașului nostru; așa cum bine știți după ziua de ieri și semnarea contractelor de finanțare care depășesc suma de 3,4 milioane de euro, pot afirma că prin eforturile pe care le depunem, nu vor mai exista străzi neasfaltate în orașul Ungheni, iar pas cu pas reușim să ne dezvoltăm și să creăm un plus valoare comunităților noastre! Dumnezeu să ne ajute ca împreună, orașul Ungheni și satele noastre să crească, să se dezvolte frumos, iar locuitorii acestora, odată cu ele!”, a declarat primarul în funcție al orașului Ungheni, Victor Prodan.
(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari





Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE