Miss-urile din Mureş irezistibile şi pe Facebook Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 320 Vizualizări

Miss-urile din Mureş irezistibile şi pe Facebook

14_30.jpg
Au în palmares cel puţin un titlu de Miss, precum şi numeroase participări la concursuri de frumuseţe şi prezentări de modă. Deşi au hobby-uri diferite, cele mai frumoase femei ale judeţului au totuşi cel puţin două puncte de interes în comun: modellingul şi şedinţele foto profesionale. Dovadă în acest sens stau conturile lor de pe Facebook, care abundă de poze realizate atât pe podiumurile concursurilor, cât şi la prezentări de modă, shooting-uri foto sau în timpul liber. Vizionare plăcută!

Roxana Marian, fană Gheorghe Dinică
Miss Reghin 2010, Roxana Marian, are aproape 2.200 de prieteni şi îi place Obsession Club, Gheorghe Dinică şi Victoria’s Secret. De asemenea, am mai aflat că frumoasa reghineancă are o relaţie cu un tânăr pe nume Marius. În rest… aşa cum îi stă bine unei Miss care se respectă, Roxana are numeroase poze care merită văzute. De la Miss Reghin 2010, Miss Universitas 2010 şi în alte ipostaze.

Adela Bocskor, discretă pe Facebook
Pagina de Facebook a Adelei Bocskor, Miss Bikini Queen of the Year 2010, nu abundă de informaţii. La rubrica informaţii se află doar data naşterii, o adresă de e-mail şi oraşul în care locuieşte. Noroc cu cele câteva sute de fotografii realizate în diverse ipostaze… în ţări diferite, de la China la Anglia. Adela are aproape
800 de prieteni…

Alina Sărmăşan se distrează în Bamboo
Surpriză când am dat căutare după Alina Sărmăşan, Miss România 2009. Am aflat că Alina are două conturi pe Facebook, din care doar unul e mai actualizat, cu peste 2.300 de prieteni. Miss România 2009 ascultă Britney Spears, urmăreşte programele televiziunii Fashion TV şi îi place să meargă în Bamboo Club Bucureşti şi Princess Club Bucureşti.

Denisia Pârlea urmăreşte „Neveste disperate”
Miss Supranational 2010, Denisia Pârlea, are peste 900 de prieteni pe Facebook. Învaţă la Colegiul „Mihai Eminescu” din Târgu-Mureş, filmul ei preferat este „Piraţii din Caraibe”, iar serialul de televiziune favorit „Neveste disperate.” În rest, o adresă de e-mail pentru contact şi fotografii multe şi frumoase care merită cu prisosinţă văzute.

Beatrix Hack interesată de… Iulian Praja
Despre Beatrix Hack, Miss UMF Târgu-Mureş 2009, am aflat că este studentă la Universitatea de Medicină şi Farmacie, are aproape 500 de prieteni şi că e fană a showului de televiziune „Megastar”. La capitolul alte activităţi şi domenii de interes, Beatrix aminteşte de Victoria’s Secret, Miss Universe România, Glamour România şi… de actorul Iulian Praja.

Csernaczki Emoke citeşte Paulo Coleho
Csernaczki Emoke, Frumoasa Weekend-ului 2010, are peste 350 de prieteni pe Facebook. Filmul ei preferat este „Memoriile unei gheişe”, iar serialul de televiziune favorit „Neveste disperate”. Emoke mărturiseşte că este interesată de modelling, hairstyling, design interior şi makeup, iar printre scriitorii ei preferaţi, Paulo Coelho ocupă un loc de cinste.

Kopacz Boroka ascultă Michael Jackson
Miss Intercontinental România 2007, Kopacz Boroka, scrie pe pagina ei de Facebook că locuieşte la Budapesta. Focoasa brunetă are cu puţin peste 90 de prieteni şi mărturiseşte că Michael Jackson este interpretul ei de muzică preferat. Din capitolul alte activităţi şi interese, spicuim Modell Online, Joga Kozspont, Sushi, Royal Model Management Budapesta şi PilatesPlus Studio.

Anca Molnar, stelista de la Unirea
Din noianul de fete frumoase care au în palmares titluri de Miss am ales-o pe Anca Molnar, Miss Unirea 2010, care interacţionează cu peste 600 de persoane pe Facebook. Anca ţine cu Steaua Bucureşti, îi place dansul sportiv, iar la capitolul preferinţe muzicale amintim Shakira, Anda Adam Official şi Beyonce. De asemenea, tânăra urmăreşte serialele „Dr. House” şi „Sex and the City.”

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE