Câine, găsit spânzurat pe malul Mureșului în municipiul Reghin. Poliția caută vinovatul Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 298 Vizualizări

Câine, găsit spânzurat pe malul Mureșului în municipiul Reghin. Poliția caută vinovatul

Poliția municipiului Reghin a fost sesizată, miercuri, 8 mai, cu privire la faptul că s-a găsit, pe malul râului Mureș, un câine fără viață, spânzurat de un copac de pe albia râului. Autoritățile au constatat că acel cadavru zace spânzurat de mai multe zile. Polițiștii caută acum vinovatul fără milă.

La data de 8 mai 2024, în jurul orei 18:30, Poliția municipiului Reghin a fost sesizată, de către un bărbat, cu privire la faptul că, pe albia râului Mureș, se află un câine spânzurat. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor, însoțiți de polițiști ai Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Reghin și criminalist, pentru stabilirea cu exactitate a stării de fapt și a împrejurărilor în care a avut loc acest eveniment”, transmite biroul de presă IPJ Mureș.

Din primele verificări a rezultat faptul că exemplarul canin este decedat de mai multe zile, fiind de rasă comună și nemicrocipat. De asemenea, a fost deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept, cauză aflată sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin.

(L.P.)

Sursa foto: freepik.com

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE