100.000 de acțiuni oferite gratuit angajaților-cheie de o firmă mureșeană Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2431 Vizualizări

100.000 de acțiuni oferite gratuit angajaților-cheie de o firmă mureșeană

Conducerea societății Aages SA Sângeorgiu de Mureș a decis, cu prilejul unei Adunări Generale Extraordinare a Acționarilor, să ofere angajaților-cheie, cu titlu gratuit, un număr de 100.000 de acțiuni, pentru ”cointeresarea și fidelizarea acestora.”
”Prin Hotărârea Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor din data de 26 aprilie 2023 s-a aprobat răscumpărarea de către societatea Aages SA a acţiunilor proprii, în conformitate cu prevederile legale aplicabile, în limita a maxim 1% din capitalul social al societăţii, în vederea implementării unui sistem de remunerare a angajaţilor cheie care să asigure cointeresarea şi fidelizarea acestora. Prin Hotărârea Consiliului de Administraţie nr. 1 din data de 20 februarie 2024, s-a decis ca cele 100.000 acţiuni răscumpărate, sa fie oferite cu titlu gratuit către angajaţii-cheie ai societăţii Aages SA”, se menționează într-un comunicat de presă făcut public în data de 29 aprilie 2024, pe pagina web a Bursei de Valori București.
Aages SA Sângeorgiu de Mureș este o companie producătoare de sisteme și componente în domeniul încălzirii prin inducție și a prelucrării la cald având un portofoliu diversificat de produse și servicii conexe atașate acestora. Produsele proiectate și fabricate de Aages SA sunt utilizate preponderent în industriile constructoare de mașini și metalurgică, atât în cazul investițiilor noi cât și la modernizarea liniilor de fabricație existente, întrucât oferă soluții pentru reducerea consumurilor de energie și fac posibilă automatizarea proceselor de fabricație.
Alex TOTH

Foto: https://depositphotos.com/home.html

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE