Teodor Rad: “Meciul de la Bistriţa nu e capital!” Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 122 Vizualizări

Teodor Rad: “Meciul de la Bistriţa nu e capital!”

12_29.jpg
Divizionara A la handbal feminin SC Mureşul Târgu-Mureş urmează să susţină joi, 10 februarie, un meci dificil la Bistriţa, cu echipa SCM din localitate. Pentru a lua pulsul pregătirilor şi speranţelor clubului mureşean, i-am cerut părerea lui Teodor Rad, preşedintele clubului SC Mureşul Târgu-Mureş.

Reporter: Domnule Rad, turul 2 al campionatului e de-acum în plină desfăşurare. Urmează etapa a 18-a, în care veţi juca în deplasare cu SCM Bistriţa, aflată pe locul doi în campionat. Cum vă pregătiţi şi care e moralul echipei la ora actuală?
Teodor Rad: Meciul următor, cu Bistriţa, nu e un meci capital. E un meci ca oricare altul din campionat. Suntem ferm convinşi că vom încerca să obţinem cele două puncte puse în joc. Fetele sunt foarte motivate şi au o calitate morală ridicată. Am avut recent un meci amical de pregătire cu echipa din Zalău, antrenată de domnul Tadic. Asta nu doar că e o echipă de elită dar au nişte fete uriaşe în componenţă şi care joacă impresionant. Am luat bătaie cu 12 puncte diferenţă. Totuşi, la sfârşit, ne-au felicitat şi ne-au asigurat la modul serios că “avem faţă de ligă”.

Rep.: Care e echipa probabilă pentru meciul cu Bistriţa şi care ar fi jucătoarele pe care le remarcaţi la ora actuală?
R.T.: În primul rând o impresie plăcută mi-a lăsat portăriţa Peter Bianca, tare în formă şi care la doar 18 ani e o junioară talentată. Pe teren mi-au plăcut şi junioarele Muntean Andrada şi Pista Andreea, fete de perspectivă, dar mai ales Conţiu Loredana, una din cele mai valoroase jucătoare de care îmi pare rău că s-a accidentat. De asemenea, o remarc pe Butiurcă Iulia, portarul nostru numărul doi, care la doar 18 ani e o fată de mare viitor. Echipa probabilă la Bistriţa va fi: în poartă Peter Bianca; jucătoare de câmp ar fi inter stînga Rad Sidonia – golghetera echipei; centru Moloci Alina; inter dreapta Ciobanu Georgeta; pivot Serediuc Andreea şi rezervele Tămaş Ioana, Muntean Andrada, Ungureanu Raluca, Pista Andreea, Kadar Kinga, Conţiu Loredana, Bak Timeea.

Rep.: Aveţi vreun mesaj pentru suporteri?
T.R.: Pe suporteri îi aşteptăm luni, 14 februarie, la Sala Sporturilor, de la ora 16.00, să vină să ne încurajeze în meciul cu Mediaş. Totodată aşteptăm şi oameni potenţiali, persoane juridice, sponsori care vor să se implice în acest frumos şi palpitant fenomen care e handbalul. Echipa Mureşul doreşte oameni cu iniţiativă pentru completarea galeriei noastre, de care fetele au mare nevoie. Veniţi să câştigăm împreună!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE