Socotar şi Morariu, propunerile PC pentru Primărie şi CJ Politic
  • admin
  • 0 comentarii
  • 49 Vizualizări

Socotar şi Morariu, propunerile PC pentru Primărie şi CJ

2-2_32.jpg
Dinu Socotar şi Silviu Morariu vor fi propunerile Partidului Conservator pentru Primăria şi Consiliul Judeţean Mureş. În cadrul unei conferinţe de presă susţinută miercuri, liderii conservatori au declarat că nu sunt disperaţi să candideze şi că decizia finală se va lua în urma unui sondaj de opinie. „Nu ne pronunţăm şi nici nu suntem disperaţi să candidăm, dar s-a stabilit la nivel central să se facă un sondaj de opinie, în perioada lunilor mai-iunie iar cei mai bine clasaţi să candideze”, a declarat Dinu Socotar.
Silviu Morariu, membru în Consiliul Naţional al PC este de părere că, fiecare candidat trebuie să-şi prezinte şi echipa cu care doreşte să intre în bătălie, precum şi oamenii care vor fi puşi apoi la conducerea instituţiilor desconcentrate. Morariu a declarat că va face o propunere la nivel central în acest sens. „Eu aş propune să trecem dincolo de o campanie electorală declarativă. Haideţi să încercăm să propunem oamenilor soluţii concrete. Să fim capabili în această alianţă USL să mergem mai departe şi să propunem oameni, să putem prezenta înainte de campanie echipa cu care noi venim, acesta este omul de la finanţe cu care noi venim, acesta este omul nostru pe agricultură, şi atunci oamenii trebuie să înţeleagă, să aprecieze echipele”, a spus Morariu.
Intenţia conservatorilor mureşeni este ca atunci când oamenii votează pentru un anumit candidat să voteze, implicit, şi pentru cei care vor ocupa posturile de directori ale instituţiilor desconcentrate.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE