Vox populi: Cum vedeţi explozia sportului din Mureş? Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 62 Vizualizări

Vox populi: Cum vedeţi explozia sportului din Mureş?

paul_chiorean.jpg,vox_szabo.jpg,vox_turza_istvan.jpgDupă mult timp în care Târgu-Mureşul a dispărut de pe harta sportivă a României, în ultimii ani, s-a produs o reală explozie, cu echipe de primă divizie în mai multe ramuri, rezultate bune la sporturi individuale. Totuşi, mult dezinteres din partea publicului, cu două excepţii. Cauza principală, grijile zilnice şi lipsa timpului. Grupurile susţinătorilor sunt în mare aceleaşi, la mai multe ramuri. „Sportul este esenţa vieţii, cea care îţi dă sănătate. Nu mai am nici timp, nici chef să urmăresc ce se întâmplă, în condiţiile în care trăim. Ştiu că avem acum mai multe echipe în primele divizii, dar nu mă mai interesează”, este părerea majorităţii.
„Nu prea urmăresc altceva decât evoluţia FCM-ului, restul disciplinelor nu mă pasionează, nu-mi permite nici timpul. Despre aceasta, cred că am avut o echipă bunicică, dar după plecarea lui Sabău, aceasta se va stinge”
Paul Chiorean
„Eu sunt chiar membru al galeriei BC Mureş şi merg la toate meciurile, de multe ori şi în deplasări. Trebuie să ne mândrim că avem o echipă atât de valoroasă. Am jucat şi fotbal şi merg şi la FCM, de restul nu prea mai am timp, dar cred că ar trebui susţinute mai mult şi celelalte ramuri”
Szabo Andrei
„Urmăresc în primul rând echipele FCM şi BC Mureş. La meciuri merg mai rar, am alte probleme şi acestea sunt transmise şi la televizor, este mai comod. Părerea mea este că celelalte ramuri nu sunt suficient susţinute. M-ar interesa mai degrabă ramura pe care am practicat-o, patinajul viteză, dar este în cealaltă categorie”
Turza Istvan

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE