A dat USL bani oamenilor să participe la mitingul organizat în Bucureşti? Ce spune un târgumureşean student în capitală pe facebook. Şi Filmul de pe YOUTUBE cu titlul:  dovada ca USL si-a platit protestatarii Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 92 Vizualizări

A dat USL bani oamenilor să participe la mitingul organizat în Bucureşti? Ce spune un târgumureşean student în capitală pe facebook. Şi Filmul de pe YOUTUBE cu titlul: dovada ca USL si-a platit protestatarii

Un film postat pe youtube arată imagini de la mitingul USL de joi, de la Arcul de Triumf din Capitală, în care o persoană împarte câte 50 de lei câtorva manifestanţi, după ce le caută numele pe o listă. Pe clipboardul ţinut în mână de cel care împarte banii se pot observa siglele PSD şi PNL. Filmul a fost postat pe youtube astăzi, de un utilizator care nu a mai încărcat nici un alt film pe acest canal de comunicare. Userul se numeşte mikigm8. Filmul, intitulat „Dovada ca USL si-a platit protestatarii (19.01.2012)”, ar fi fost filmat cu camera ascunsă, însă imaginile sunt destul de clare. De asemenea, feţele persoanelor care primesc bani, precum şi a celui care le dă banii, nu apar în nici un moment în cadru. (sursa: http://www.gandul.info/news/filmul-de-pe-youtube-cu-titlul-dovada-ca-usl-si-a-platit-protestatarii-ce-spun-reprezentantii-usl-9164072)
De asemenea, un târgumureşean student în Bucureşti, a scris pe facebook: rusine USL…studenti din campusul TEI au fost platiti sa mearga la miting de catre USL….RUSINE USL!
Apoi, întrebat de prietenii lui de unde ştie, acesta le răspunde că a văzut acest lucru trecând prin zonă şi a precizat şi suma oferită studenţilor: 40 de lei.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE