Proteste la Târgu Mureş: ziua 7 – Noi de-aici nu plecăm, nu plecăm acasă, până nu ne câştigăm libertatea noastră! Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 48 Vizualizări

Proteste la Târgu Mureş: ziua 7 – Noi de-aici nu plecăm, nu plecăm acasă, până nu ne câştigăm libertatea noastră!

jos_basescu.jpgJos Băsescu! Jos guvernul Boc!
Vă rugăm să ne scuzaţi, nu producem cât furaţi!
Haideţi cu noi!
Români! Maghiari! Suntem solidari!
Piticu şi cu chioru au persiflat poporu!
Florea nu uita, va veni şi vremea ta!
Anticipate, nu comasate!


Joi seară, 19 ianuarie, târgumureşenii au ieşit din nou în stradă pentru a-şi manifesta nemulţumirea faţă de actuala conducere a ţării.
3-400 de oameni au mărşăluit, începând cu ora 18:00, din centrul Târgu Mureşului până la Spitalul Judeţean, revenind apoi prin Cornişa (zona căminelor studenţeşti) în centru, unde mitingul  s-a oprit, cu intenţia de a fi reluat în această seară de la aceaşi oră.
Mitingul s-a desfăşurat fără incidente. Protestatarii au fost întâmpinaţi cu simpatie pe traseu (claxoane de aprobare din partea şoferilor şi aplauze din partea familiilor de pensionari ieşiţi în balcoane).
Jandarmii au însoţit manifestanţii pe toată durata protestului, nu au fost tensiuni, din contră relaţia dintre protestatari şi oamenii de ordine a fost una cordială.
De la tineri studenţi, femei la vârsta a doua, şomeri sau pensionari, toţi cei ieşiţi în stradă au scandat şi au manifestat împotriva preşedintelui fără încrâncenare. Au protestat cu luciditatea celui care ştie pe ce lume se află şi nu are nevoie să-i explice altcineva de ce nu o duce bine.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE