CSU Medicina – Dinamo, astăzi de la ora 17.00: Meci de ex-Challenge Cup de România Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 22 Vizualizări

CSU Medicina – Dinamo, astăzi de la ora 17.00: Meci de ex-Challenge Cup de România

12_3d2d1d.jpgAstăzi de la ora 17.00 în Sala UMF Anton Pongracz din Târgu-Mureş se dispută partida de volei feminin, divizia A1 dintre formaţiile CSU Medicina CSŞ Târgu-Mureş şi Dinamo Romprest Bucureşti. Jocul face parte din programul etapei a XIII-a, a doua a returului, etapă care programează partide de mare interes. Marele derby se dispută la Constanţa, între primele două clasate, formaţia locală, Tomis, campioana în exerciţiu şi Ştiinţa Bacău, actualul lider. Băcăuancele au înregistrat singura înfrângere tocmai la Târgu-Mureş. Echipa clasată pe locul 4, Unic Piatra Neamţ se află la un singur punct, dar cu o partidă restanţă.
Adversarele care se întâlnesc în sala de la UMF se află la egalitate de puncte, 25, pe locurile IV gazdele şi III echipa bucureşteană, departajate de setaveraj. Se anunţă un meci echilibrat, între două echipe care au reprezentat România în competiţia continentală Challenge Cup. Dacă târgumureşencele s-au calificat în optimi, trecând cu o dublă victorie de sârboaicelor de la Radnicki Belgrad, echipa bucureşteană a cedat în ambele confruntări în faţa echipei ruse Omichka Omsk.
Partida din campionat are însă cu totul alţi parametri, lupta pentru locurile fruntaşe fiind una dintre cele mai disputate în ultimele ediţii. O atracţie aparte a acestui joc este şi prezenţa în tabăra dinamovistă a liberoului Andreea Dimeny, fostă componentă a echipei mureşene şi a Ioanei Baciu, care a fost lansată tot din tabăra „medicinistelor”. Echipa mureşeană a fost întărită între timp de venirea Alexandrei Trică, jucătoare transferată de la Tomis Constanţa, care a debutat la noua sa echipă în partida din etapa precedentă, câştigată de echipa antrenorului Luka Valerjan la CSM Sibiu, scor 3-0.
În jocul din sezonul trecut, mureşencele au cedat pe teren propriu cu 3-1, dar numai lipsa de curaj le-au împiedicat să obţină o victrie de prestigiu. În turul acestei ediţii, bucureştencele s-au impus cu 3-0 în faţa unei formaţii neajunsă la omogenitate şi aflată în tranzit pentru disputarea primului tur din competiţia continentală. Se anunţă un joc deosebit de disputat, deschis oricărui rezultat.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE