Restanță devenită amical pentru fetele ASA Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 76 Vizualizări

Restanță devenită amical pentru fetele ASA

fotbal femPartida dintre echipele feminine de fotbal ASA Târgu-Mureș și Vasas Femina Odorheiu Secuiesc din cadrul etapei a IV-a a Superligii a fost una cu peripeții. Campionatul ajuns la etapa a VII-a, acest joc, programat inițial în 11 octombrie a fost amânat datorită selecționării câtorva jucătoare în loturile reprezentative ale României. Jocul echipei care furnizează cele mai multe jucătoare lotului, Olimpia Cluj, s-a disputat, aceasta efectuând practic un antrenament în compania ieșencelor de la Navobi, pe care le-au învins cu 10-1. Data reprogramării meciului cu harghitencele, miercuri, 4 noiembrie a adus alte surprize. Echipele au ieșit la încălzire și erau pregătite de primul fluier al arbitrului târgumureșean Florin Andrei, asistat de concitadinii Andra Tănăsuc și Cosmin Bojan. Centralul a constatat însă că viza medicală a oaspetelor nu era în conformitate cu prevederile regulamentului. S-au purtat discuții, dar arbitrul a decis că partida nu se poate disputa în asemenea condiții și, conform regulamentului, a încheiat raportul și a dictat 3-0 pentru mureșence. Delegatul echipei oaspete a refuzat să semneze actul, astfel încât cazul decizia finală va fi luată de conducerea FRF. Întrebarea care se pune este cum au disputat harghitencele celelalte cinci meciuri din campionat, o întrebare la care va trebui să răspundă mai multe persoane implicate.

Fără miză, altă atitudine
Dorința de a juca a făcut ca cele două echipe să nu intre la vestiare și au disputat un joc amical considerat foarte util pentru ambele echipe. Mureșencele se află înaintea altor două jocuri pe teren prorpiu, următoarele două duminici, de la ora 11.00, cu Heniu Pundu Bârgăului și aceiași doi asistenți alături de „centralul” Claudiu Ștef, apoi cu liderul și campioana en-titre, Olimpia Cluj, iar harghitencele și-au testat calitățile în compania unei echipe fruntașe. Astfel, cu antrenorul Seches Carol ca arbitru de centru, cele două au disputat un amical aproape cu aceeași încrâncenare a unui meci oficial. Oaspetele s-a arătat o echipă redutabilă în prima parte și au descis rapid scorul, în urma unei lovituri de colț, reluată sub transversală. Apărarea oaspetelor a fost una greu de depășit, dar până la pauză Ana Maria Gorea a întors rezultatul la două greșeli de portar. Atmosfera de amical s-a schimbat la pauză, când „centralul” de ocazie și-a scuturat elevele și în partea a doua acestea au mai înscris de 9 ori, rezultatul final fiind de 11-1.
„Am fi preferat să jucăm în condiții normale, poate că ne ajuta la golaveraj mai mult decât dacă rămâne acest 3-0. Am fost nemulțumit de atitudinea lor din prima repriză și la pauză le-am cerut să trateze partida ca una normală și acest lucru s-a resimțit. Era important pentru noi înaintea confruntării cu Olimpia”, a declarat la finalul partidei devenită amicală antrenorul mureșencelor.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE