Home / Sanatate / Zsuzsanna Megheșan, noul manager al Spitalului din Târnăveni

Zsuzsanna Megheșan, noul manager al Spitalului din Târnăveni

Spitalul municipal „Dr. Gheorghe Marinescu” din Târnăveni, prin Consiliul de Administrație, a organizat concurs pentru ocuparea funcției de manager la Spitalul municipal „Dr. Gheorghe Marinescu”. Proba scrisă a concursului a avut loc în data de 20 mai, iar proba de susținere a proiectului de management/interviul s-a desfășurat în data de 30 mai. Rezultatele finale ale concursului au fost afișate pe site-ul spitalului. Astfel, ec. as. med. pr. Zsuzsanna Emese Megheșan este noul manager al unității spitalicești. La proba scrisă a obținut nota 9,17, în timp ce la proba de susținere a proiectului de management a obținut nota 9,11. Nota finală a fost 9,14. Zsuzsanna Megheșan a ocupat înainte funcția de director de îngrijiri în cadrul spitalului.

Sursă foto: Facebook

1 comentariu

  1. Ce pregătire aveți în acest sens, care să vă califice pentru ocuparea unui post de manager de spital? Nu de alta, însă sunt curios cum se face tranziția de la un asistent medical într-o școală generală la manager. Sau are legătură și cu politicul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Caravana vaccinării continuă în mediul rural

Caravana vaccinării în mediul rural a poposit sâmbătă, 6 iunie în comuna Băla.  Acțiunea s-a …