Share

Home / Administratie / Curăţenia continuă pe străzile din Târgu-Mureş

Curăţenia continuă pe străzile din Târgu-Mureş

Primăria municipiului Tîrgu-Mureş organizează în perioada 07.11-13.12.2016 “Curăţenia generală de toamnă”, care constă în transportul grămezilor de deşeuri depozitate.

Programarea străzilor pentru zilele 12-13 decembrie 2016 este următoarea:

Luni, 12 decembrie: Valea Rece, Calea Sighişoarei(ecologizare păşune şi liziera pădurii), cartier Belvedere, Viile Dealului Mic, Hidoş Adrian, Viile 1 Mai, Viile Dealu Budiului.

Marţi, 13 decembrie: strada Remetea (şi zona Beşa), Ceangăilor, Cotitura de Jos, Trifoiului, Lucerna, Inului, Ghiurghiului, Parc Cimitir Eroi.

„Rugăm proprietarii gospodăriilor individuale şi asociaţiile de proprietari să-şi cureţe imobilele, terenurile şi spaţiile verzi aferente pe care le deţin. Totodată să depună deşeurile rezultate la marginea trotuarelor – sub formă de grămezi, excepţie făcând deşeurile rezultate din lucrări de construcţii/ demolări – în locuri accesibile pentru utilajele de transport, cu o zi înainte de programul comunicat. Crengile rezultate din toaletări se depozitează separat, în caz contrar acestea nu vor fi transportate de către echipe. Deşeurile vor fi transportate de către echipele de lucru în ziua în care este programată strada respectivă. În situaţii excepţionale – condiţii meteo, nerespectarea programului din motive obiective, etc. – programul poate fi modificat”, a precizat ing. Florian Moldovan, directorul Administraţiei Domeniului Public din cadrul Primăriei municipiului Târgu-Mureş.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

S-a lansat un nou proiect: „Șansa mea de a vorbi corect”

Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Nr. 1 situat pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 nr. 32 …

Share
Share