Home / Slider / Festival – concurs inedit la Atelierul de Prezentare Petry din Târgu-Mureș

Festival – concurs inedit la Atelierul de Prezentare Petry din Târgu-Mureș

Reprezentanții Atelierului de Prezentare Petry din Târgu-Mureș au anunțat că a doua ediție a festivalului – concurs de umplut cârnați va avea loc sâmbătă, 25 februarie, în intervalul orar 10.00 – 15.00, la pasajul Scăricica. Evenimentul este organizat cu scopul de a păstra tradiția în ceea ce privește prepararea acestor produse, dar și de a implica reprezentanții companiilor în evenimentele locale.

La această competiție s-au înscris cinci echipe care se vor strădui să prepare, în mod profesionist, cârnaţi cât mai delicioşi. Astfel, vor concura următoarele echipe: Népújság, Kia’sokk, Westjobs, László Ferenc măcelar și Gurmand Rudak.
Membrii juriului: Sütő Edith Magdolna, gastroblogger, redactor Erdélyi Konyha (Bucătăria Transilvană), Petry Z. Endre, proprietarul firmei Petry, Enyedi László, membru Breasla Măcelarilor, Albert Levente, membru Breasla Măcelarilor, Soós Zoltán, directorul Muzeului Județean Mureș, Molnos Ákos, proprietar Country Pub, și Suba Ferenc-Alpár- Fűszermester.
„Prima ediție a festivalului de umplut cârnați s-a bucurat de mare succes. Evenimentul este organizat cu scopul de a păstra tradițiile și de a implica firmele în evenimentele locale. Acestea sunt motivele pentru care Atelierul de Prezentare și Muzeul Petry revine cu cea de-a doua ediție a festivalului de umplut cârnați sâmbătă, 25 februarie, de la ora 10.00. Concurenții sunt angajați ai diverselor firme, grupuri de prieteni, afaceri familiale. Concursul se va derula între cinci echipe. Atmosfera plăcută va fi asigurată de către muzicienii locali, pentru a le fi mai ușor concurenților să prepare cârnații. Concursul se va derula între orele 10.00 – 13.00. Jurizarea va începe la ora 13.00, după care se vor anunța câștigătorii. În bufetul instalat vizitatorilor vom servi pâine cu untură, vin de Călimănești și cârnați grill proaspeți, la fața locului”, a declarat Bálint P. Erika, marketing director.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Avantaje și beneficii la înscrierea într-un C.A.R., prin prisma Casei de Ajutor Reciproc Progresul CFR

Un C.A.R. este o asociație de drept privat, fără scop patrimonial ce are drept obiectiv …