„Eleganță în trafic”, la Maris Fest 2017 Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 974 Vizualizări

„Eleganță în trafic”, la Maris Fest 2017

Şi în acest an mii de motociclete vor defila pe străzile municipiului Târgu-Mureș, în cadrul celei mai mari parade moto din țară, Maris Fest 2017, ajunsă la cea de a treia ediție, care va avea loc între 16 şi 18 iunie.

„Salvaţi pădurile!”, moto-ul acestei ediţii

Motto-ul evenimentului din acest an este „Eleganță în trafic”, astfel că, dincolo de conduita necesară, motocicliștii vor defila purtând papioane și cravate. Primii 200 de participanți vor primi gratuit aceste accesorii din partea organizatorilor. „Ca de fiecare dată, încercăm să atragem atenția asupra aspectelor importante prin intermediul promovării valorilor de interes public. Mesajul  din cadrul acestei ediții vorbește de la sine: „Salvați pădurile!”. În parteneriat cu Școala Populară de Arte, au fost create pancarte cu mesaje reprezentative dedicate exclusiv evenimentului nostru”, au transmis reprezentanţii Maris Fest, prin intermediul unui comunicat de presă.

25.000 de participanţi

Reprezentanţii Maris Fest au mai precizat că pe lângă evidențierea comportamentului necesar a fi adoptat de către toți participanții la trafic, scopul Maris Fest este și acela de a promova creșterea numărului de turiști în localitate. „La ediția 2017 și-au anunțat prezența aproximativ 25.000 de participanți, atât din țară cât și din străinătate, manifestându-și interesul motocicliști din  Norvegia, Germania, Grecia, Bulgaria, Moldova, Ungaria și Austria. Ținem să precizăm că, organizarea unui astfel de eveniment în Târgu-Mureș are un impact pozitiv major, dat fiind faptul că, la nivelul județului nostru numărul motocicletelor înmatriculate este de peste 5-500, ceea ce înseamnă că există și o participare activă în trafic a iubitorilor de cai putere pe două roți. Dar pentru că Maris Fest este un eveniment care se adresează atât pasionaților de motociclism, cât și iubitorilor de rock, surprizele muzicale oferite de organizatori pe scena amplasată în cunoscuta locație aflată pe malul râului Mureș, în zona 7 Plopi, vor fi pe măsura așteptărilor. Concertele vor fi susținute de cunoscuți artiști din România și străinătate

Evenimentul va debuta cu tradiționala paradă moto, punctul de întâlnire fiind și de această dată parcarea Promenada Mall din Târgu-Mureș, unde va fi susținut și cursul de prim ajutor, organizat în parteneriat cu serviciul SMURD.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE