„Asigură-ţi o zi frumoasă!”, încă o ediţie de succes! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 208 Vizualizări

„Asigură-ţi o zi frumoasă!”, încă o ediţie de succes!

În sezonul estival, la Complexul de Agrement şi Sport „Mureşul” îşi petrec timpul liber foarte multe persoane. În fiecare an, pe timpul verii, aglomeraţia de autoturisme din jurul complexului, coroborată cu neglijenţa unor proprietari, a dus la comiterea de furturi din auto în această zonă.

În anii precedenţi, activităţile derulate în zona complexului au avut rezultate benefice, dar au menţinut concluzia că numeroşi proprietari de autoturisme – în special din alte judeţe – lasă bunuri la vedere, în interior. Din aceste considerente, Poliţia Mureşeană – prin Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii şi Poliţia Municipiului Târgu-Mureş, cu sprijinul structurilor de jandarmi şi al Poliţiei Locale Târgu-Mureş, a reluat activităţile ce au ca scop menţinerea gradului de siguranţă a cetăţenilor în Complexul Mureşul şi zonele adiacente, în cadrul proiectului „Asigură-ţi o zi frumoasă!” – ediţia a VIII-a. Activităţile s-au axat în special pe prevenirea furturilor din autoturisme.

Scopul proiectului a fost menţinerea gradului de siguranţă a cetăţenilor/bunurilor acestora în Complexul „Mureşul” (cu parcările de la cele două intrări) şi străzile adiacente (Păcii, Tâmplarilor, Secuilor Martiri, Luntraşilor, Margaretelor, Aleea Carpaţi), urmărit prin două obiective: informarea cetăţenilor cu privire la măsurile de prevenire a victimizării şi securizarea zonei complexului prin instituirea unei zone speciale de siguranţă publică, în a doua parte a săptămânii.

Pe parcursul celor două luni, poliţişti, jandarmi, poliţişti locali – toţi au fost implicaţi în peste 50 de acţiuni în teren. De mare ajutor în informarea cetăţenilor au fost atenţionările, ştirile, spoturile difuzate la Radio Vacanţa.

Şi în acest an, colaborarea a avut succes, în zona vizată în cadrul proiectului nefiind sesizat nici un furt din autoturism! Mulţumim tuturor celor implicaţi pentru contribuţia la reuşita activităţilor!

(Comunicat de presă, Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, IPJ Mureş)

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE