Home / Administratie / Controale comerciale în agenda Poliţiei Locale Târgu-Mureş

Controale comerciale în agenda Poliţiei Locale Târgu-Mureş

Cadrele Direcţiei Poliţia Locală Târgu-Mureş au acționat, în perioada 18 septembrie – 3 octombrie, în conformitate cu măsurile aprobate în cuprinsul planului de control și au efectuat 66 de verificări la agenți economici cu diverse obiecte de activitate, menite să asigure protejarea populației împotriva unor acte ilicite.

„În urma acestor controale au fost aplicate 11 sancțiuni în cuantum de 12.400 lei pentru încălcarea prevederilor articolului 1, litera a, din Legea 12/1990, prin efectuarea de acte și fapte de comerț fără îndeplinirea condițiilor prevăzute de lege, respectiv fără a deţine avizul / autorizaţia de funcţionare corespunzătoare eliberată de către municipalitate”, se precizează într-un comunicat de presă remis de conducerea Direcției Poliția Locală Târgu-Mureş.

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Patinoar artificial, în pregătire la Luduș

Luna decembrie a fost acel segment de timp în care au avut loc, îndeosebi în …