Share

Home / Administratie / Proiect de infrastructură între Sînger şi Iclănzel

Proiect de infrastructură între Sînger şi Iclănzel

Anunţ

Consiliul Judeţean Mureş, titular al proiectului „Îmbrăcăminte bituminoasă ușoară pe DJ153G Sînger (DJ151) – Papiu Ilarian – Iclănzel (DJ152A), km 9+800 – 12+400, județul Mureș , judeţul Mureş”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Mureș, fără studiu de evaluare a impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Îmbrăcăminte bituminoasă ușoară pe DJ153G Sînger (DJ151) – Papiu Ilarian – Iclănzel (DJ152A), km 9+800 – 12+400, județul Mureș , judeţul Mureş”, propus a fi amplasat în comuna Papiu Ilarian, satul Ursoaia, județul Mureș.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureș din Târgu-Mureș, strada Podeni nr.10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00, marți – vineri, între orele 9.00 – 12.00, precum și la următoarea adresă de internet http://apmms.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunț.

Preşedinte,                                                                     Secretar,

Péter Ferenc                                                                  Paul Cosma

Vicepreşedinte,

Ovidiu Dancu

 

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Eroii neamului, omagiaţi la Viişoara

În fiecare an, în zi de mare sărbătoare, elevii Școlii Gimnaziale Viișoara, împreună cu dascălii …

Share
Share