Femeie accidentată mortal în zona unei pieţe de un şofer mureşean! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 4752 Vizualizări

Femeie accidentată mortal în zona unei pieţe de un şofer mureşean!

Un conducător auto în vârstă de 25 de ani din judeţul Mureş a accidentat mortal miercuri, 5 decembrie, în jurul orei 7.35, în zona pieţei agroalimentare din strada Ploieşti din municipiul Cluj Napoca, o femeie în vârstă de 66 de ani, din Cluj Napoca.

Potrivit informaţiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, victima a fost surprinsă pe carosabil în timpul unei manevre executate de şoferul autoutilitarei

„La accidentul din zona Pieței Mihai Viteazul au fost efectuate manevre de resuscitare pentru o femeie în vârstă de 66 de ani, găsită în stop cardio-respirator și cu traumatisme severe la nivelul capului, coloanei cervicale și a căilor respiratorii ș.a. Încercările pompierilor și medicilor de pe ambulanța SMURD au durat 20 de minute, însă nu au putut readuce semnalele vitale pentru persoana rănită în accident, astfel încât a fost declarat decesul de către medicul prezent la locul accidentului”, a transmis Biroul de presă al ISU Cluj.

Conform aceleiaşi surse, în urma testării cu etilotestul, a rezultat faptul că şoferul autoutilitarei nu consumase băuturi alcoolice.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE