Echipă nouă de conducere pentru PNL Târgu-Mureş Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2010 Vizualizări

Echipă nouă de conducere pentru PNL Târgu-Mureş

Consilierul judeţean Ervin Molnar a fost ales în funcția de președinte al Partidului Național Liberal Târgu-Mureș. Alegerile pentru noul Birou Politic Local al PNL Târgu-Mureş au avut loc joi, 14 martie, şi s-au încheiat cu următorul scor: 105 delegaţi cu drept de vot, din care 95 de voturi pentru Ervin Molnar, 8 pentru Sebastian Moldovan şi 2 nule.

Ervin Molnar propune “Restart Târgu-Mureş”

Președintele ales al PNL Târgu-Mureș și-a susținut moţiunea “Restart Târgu-Mureș”, printr-un apel la construcție.

“Suntem în ceasul al 13-lea. Târgu-Mureșul are nevoie de un proiect, iar poziția de președinte al PNL Târgu-Mureș este axată tocmai pe intenția de a construi, alături de colegii mei, proiectul pentru Târgu-Mureş. Le propun târgumureșenilor un parteneriat colegial, în care îi invit pe fiecare să vină cu propria expertiză și plus valoare. Vom identifica problemele și vom găsi împreună soluțiile pentru Târgu-Mureș. Tot împreună, vom găsi fondul și forma care vor repoziționa Târgu-Mureșul pe harta României. Unicul scop al acestui mandat va fi de a servi interesul public al târgumureșenilor, în cea mai puternică echipă politică locală, care va fi sprijinită de viitoarea guvernare națională a Partidului Național Liberal”, a afirmat Ervin Molnar, care a participat la alegeri din poziţia de preşedinte interimar al organizaţiei.

Componenţa noului Birou Politic Local

Prim-vicepreședinți ai PNL Târgu-Mureș au fost aleși consilierul judeţean Mara Togănel și Ovidiu Butuc, iar din noul Birou Politic Local al PNL Târgu-Mureș mai fac parte, printre alții: consilierul local Theodora Benedek, Horea Șarlea, consilierul judeţean Alexandru Gyorgy, Lucian Mănișor, Ioan Fărcaș, Cosmin Butiulca, Bogdan Voicu, Ovidiu Georgescu, Alexandru Lupa, Mădălina Oltean, Dan Iernuțan, consilierul judeţean Marius Cerghizan şi Nagy Petroniu.

Ovidiu Butuc: “Avem de îndeplinit un destin”

Prim-vicepreședintele PNL Târgu Mureș pentru politici publice, Ovidiu Butuc, a declarat: “Avem de îndeplinit un destin, un destin care a început cu Emil Dandea, a continuat cu oameni de administrație ce și-au dovedit profesionalismul și loialitatea față de cetățean și trebuie desăvârșit de o echipă puternică, devotată târgumureșenilor”.

Mara Togănel: “Târgu-Mureşul are nevoie de viziune”

Aleasă în funcția de prim-vicepreședintele PNL Târgu-Mureș pentru strategii politice, consilierul Mara Togănel a transmis un mesaj de mulțumire colegilor liberali și totodată, prin intermediul lor și târgumureșenilor.

“Îmi exprim speranța că vom găsi în viitor soluțiile ca PNL să preia Guvernarea României și să stabilească ordinea de drept. Trebuie să ne asumăm provocările acestor timpuri. Partidul Național Liberal este un partid frumos și demn! Rămâne ca în viitorul apropiat să devenim un partid care să câștige voturile târgumureşenilor. Depinde de noi în ce măsură vom şi reusi. Ştim ce avem de făcut şi ne vom pune toată forţa şi priceperea pentru mai binele mureşenilor. Aşadar, dragi colegi, fiţi încrezători! Suntem pe drumul cel bun! Târgu-Mureşul are nevoie de experimente curajoase, are nevoie de viziune şi de conducători care îşi respectă promisiunile, care îşi asumă proiecte şi care nu caută scuze pentru propria neputinţă. Suntem poziţionati lângă statuia lui Emil Dandea, singurul primar liberal al Târgu-Mureşului. Între acest pupitru şi această statuie este echipa liberală. Noi trebuie să fim mai puternici ca oricând, să ne concentrăm pe ce este cu adevărat important, să fim determinaţi şi fără teamă. Acestea sunt gândurile mele, și da, dragi colegi, am convingerea că tot ceea ce ne propunem, putem realiza!”, a transmis consilierul judeţean Mara Togănel.

Cristian Chirteş: “Jocul dublu și trădările vor fi drastic sancționate”

Prezent la alegeri, senatorul Cristian Chirteș, președintele PNL Mureș, a precizat că liberalii nu vor mai accepta dubla măsură din partea aleşilor locali.

“Partidul Național Liberal este cel mai important partid românesc din Târgu-Mureș și din județul Mureș. Ne asumăm că suntem și cel mai deschis și mai transparent partid din politica mureșeană, în care dialogul de orice fel este deschis. Partidul Național Liberal nu va mai accepta dubla măsură. Va purta negocieri politice transparente, iar jocul dublu și trădările vor fi drastic sancționate. De astăzi, echipa Partidului Național Liberal Târgu-Mureș este formată exclusiv din oameni dedicați spiritului și valorilor liberale. Le doresc succes!”, a afirmat liderul PNL Mureş.

(Redacţia)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE