Concurs național interuniversitar de traduceri „Right Words” la Târgu-Mureș Invatamant
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 142 Vizualizări

Concurs național interuniversitar de traduceri „Right Words” la Târgu-Mureș

Departamentul de Filologie al Facultății de Științe și Litere din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș organizează luni, 15 aprilie, începând cu ora 8.00, în sala A109, a XIII-a ediție a concursului interuniversitar de traduceri „Right Words”, la care vor participa atât studenți UMFST, cât și studenți de la Universitatea Sapientia din Târgu-Mureș, Universitatea de Vest din Timișoara și Universitatea Transilvania din Brașov.

Potrivit organizatorilor, concursul face parte dintr-un triptic de manifestări de acest gen organizate în colaborare cu Universitata de Vest din Timișoara (traducere literară) și Universitatea Sapientia din Târgu-Mureș (traducere audiovizuală – subtitrare).

„Manifestarea se adresează studenților de la programele de studii axate pe traductologie, studii de interpretariat și filologie, atât din cadrul UMFST Târgu Mureș, cât și de la alte universități din țară, având caracter național (interuniversitar)”, au precizat lector univ. dr. Cristina Nicolae și asistent univ. drd. Ildiko Zoltan Gy.

Premiile vor fi oferite de Maurer Imobiliare.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE