Home / Invatamant / Student al Facultății de Științe și Litere UMFST Târgu-Mureș, marele câștigător al concursului interuniversitar de traduceri „Right Words”

Student al Facultății de Științe și Litere UMFST Târgu-Mureș, marele câștigător al concursului interuniversitar de traduceri „Right Words”

Departamentul de Filologie al Facultății de Științe și Litere din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș a organizat, în data de 15 aprilie, a XIII-a ediție a concursului interuniversitar de traduceri „Right Words”, la care au participat studenți ai UMFST, cât și studenți de la Universitatea Sapientia din Târgu-Mureș, Universitatea de Vest din Timișoara și Universitatea Transilvania din Brașov.

Concursul, organizat de lector univ. dr. Cristina Nicolae și asistent univ. drd. Ildiko Zoltan Gy, s-a adresat studenților de la programele de studii axate pe traductologie, studii de interpretariat și filologie.

Conform informațiilor furnizate de blogul UMFST, studenții de la Universitatea de Vest din Timișoara au fost coordonați de lector univ. dr. Claudia Eliza Filimon, cei de la Universitatea Transilvania din Brașov au fost coordonați de lector univ. dr. Raluca Sinu și conf. univ. dr. Oana Tatu, iar studenții de la Universitatea Sapientia din Târgu-Mureș au fost coordonați de conf. univ. dr. Attila Imre.

Premiul I i-a fost acordat lui George Sebastian Ispas G, de la UMFST Târgu-Mureș, Facultatea de Științe și Litere, Limbi Moderne Aplicate, anul I, premiul II Andreei Cîrcu de la Universitatea de Vest din Timișoara, Limbi Moderne Aplicate, anul II, iar premiul III Cristinei Panduru de la Universitatea de Vest din Timișoara, Limbi Moderne Aplicate, anul II.

Nu au lipsit nici mențiunile, iar mențiunea I i-a fost oferită Andreei Putnoky de la Universitatea de Vest din Timișoara, Limbi Moderne Aplicate, anul II și mențiunea II Andreei Trâmbițaș de la UMFST Târgu Mureș, Facultatea de Științe și Litere, Limbi Moderne Aplicate, anul III.

Premiile au fost oferite de Maurer Residence Târgu-Mureș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Anunţ închidere proiect “ACHIZIŢIE DE UTILAJE LA NORDIC MONOLIT SRL”

Distribuie pe Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share