Șah și mat, la blitz, în primul turneu Pion Campion al noii ediții Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 323 Vizualizări

Șah și mat, la blitz, în primul turneu Pion Campion al noii ediții

Sezonul concursurilor de șah organizate de clubul Juvenes Târgu Mureș sub numele generic „Pion Campion” a debutat cu un turneu de șah blitz. Întrecerea s-a bucurat de sprijinul lui Radu Mircea Capotă, care va contribui și la organizarea edițiilor Pion Campion din lunile noiembrie și decembrie.

Gazda întrecerii a fost Casa Berii Ursus și Demeter József, care au oferit un premiu suplimentar ocupantului locului 1, constând într-o sticlă de vin de foarte bună calitate, premiu care a completat găzduirea și condițiile de concurs ireproșabile.

După întreceri antrenante, cu un arbitraj la aceleași standarde, asigurat de Dan Ambru, prezență constantă la acțiunile Pion Campion, care a fost sprijinit din punct devedere organizatoric de Aliz Sardi, pe primul loc s-a clasat Alin Cristian Vlădescu, de la Spartac București. Învingătorul a totalizat 8,5 puncte din 9 posibile și a fost urmat în clasament de Alexandru-Virgil Chiheri (Juvenes Târgu Mureș), Lucian Bilescu (Șah Club C&c București), Kopacz Sándor (Șah Club Caissa Miercurea Ciuc) și Illés Sándor (Juvenes), care au completat lista premianților.

De remarcat, la concurs au participat și doi juniori, ambii evoluând foarte curajos, cu realizări promițătoare. Felicitări celor doi juniori, David Donici-Maier și Mihai Tătar, care au obținut 4, respectiv 1 punct!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

RecomandariCiteste Zi de Zi Online


 

 

 


 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE

error: Content is protected !!