Anunț important despre parcările acoperite din Târgu-Mureș! Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 5117 Vizualizări

Anunț important despre parcările acoperite din Târgu-Mureș!

Biroul de presă al primăriei municipiului Târgu-Mureș a anunțat marți, 7 ianuarie, că în conformitate cu Hotărârea Consiliului Local 246/26 septembrie 2019, Asociațiile de Proprietari care au în administrare parcările acoperite edificate de municipiu şi parcări acoperite autorizare şi/sau acceptate, au obligaţia ca la finele anului 2019, să facă dovada folosirii sumelor încasate (a celor 10% din tarif).

Redăm, în rândurile de mai jos, comunicatul de presă:

”Asociațiile de Proprietari au obligaţia de a achita 90% din tariful cu ”parcări acoperite autorizate şi/sau acceptate” şi “parcări acoperite edificate de municipiu”, pentru toţi beneficiarii pe care îi reprezintă. Diferenţa de 10% din tarif cu ”parcări acoperite autorizate şi/sau acceptate” şi “parcări acoperite edificate de municipiu” rămân Asociaţiilor de Proprietari şi se vor folosi pentru reparaţiile, întreţinerea parcărilor acoperite şi salubrizarea spaţiilor de depozitare a gunoiului menajer.

În cazul neutilizării sumelor încasate (a celor10% din tarif), Asociațiile de Proprietari vor face dovada existenţei acestora în contul asociaţiei, în caz contrar se va rezilia contractul de asociere, astfel parcările acoperite edificate de municipiu se vor repartiza altor asociaţii, iar parcările acoperite acceptate se vor demola.

Documentele justificative se vor depune la sediul Serviciul Public Administraţia Domeniului Public.

În acest context, Asociaţiile de Proprietari au obligaţia ca până la data de 1 martie 2020 să facă dovada folosirii sumelor încasate (celor10% din tarif) pentru anul 2019.

Taxa de ocupare a domeniului public cu parcările acoperite edificate de municipiu şi parcări acoperite autorizare şi/sau acceptate, pentru anul 2020, este de 318 lei.”

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE