Home / Reghin / Unirea și Avântul, vecine de clasament înaintea jocului direct

Unirea și Avântul, vecine de clasament înaintea jocului direct

Distribuie

Mureșenii recuperează în Liga 3

După ce în etapa precedentă ambele echipe mureșene care evoluează în seria 9 a Ligii a III-a de fotbal au cedat pe teren propriu, în runda cu numărul 6 atât Avântul Reghin cât și Unirea Ungheni au obținut victorii.

Formația din Ungheni s-a impus din nou pe teren propriu cu scorul de 2-1 în fața celor de la CS Ocna Mureș, al treilea succes cu acest scor al formației pregătite de Adrian Pop, toate pe teren propriu, la care se adaugă cel obținut cu 3-2 în deplasarea de la Alba Iulia. Pentru echipa din Ungheni a deschis scorul în minutul 15 Sebastian Bucur, golul victoriei fiind înscris de Victor Căliani, în minutul 84, după ce Florin Socaci reușise cu două minute înainte egalarea pentru oaspeți. Cu această victorie Unirea totalizează 12 puncte și ocupă locul 3 în clasament.

O victorie mai concludentă a obținut echipa din Reghin, 4-1 în deplasarea de la Unirea Alba Iulia. A fost o partidă cu trei lovituri de la 11 metri, două în favoarea reghinenilor. Prima a fost transformată de Adrian Murar în minutul 9, a egalat Alexandru Giurgiu în minutul 13, tot din penalty, dar Avântul a intrat la pauză în avantaj cu golul reușit de Vlad Bujor în minutul 38. La reluare Murar a transformat în minutul 68 a doua lovitură de pedeapsă, iar Ovidiu Covaciu a stabilit scorul final în al patrulea minut de prelungiri.

Înaintea întâlnirii din tur dintre cele două mureșene, programată la Reghin în etapa viitoare, în 24 octombrie, Avântul ocupă locul 4, cu 10 puncte.

În această etapă, din cele cinci jocuri programate s-a mai disputat doar partida CSO Cugir-Sticla Arieșul Turda, încheiată 2-1 în favoarea gazdelor, singura echipă cu maximum de puncte, 18. Celelalte jocuri, Sănătatea Cluj-Industria Glada și Unirea Dej-CS Hunedoara au fost amânate din cauza unor cazuri de COVID-19 depistate la echipele din Galda și Hunedoara.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Subprefectul Vasile-Liviu Oprea, candidat din partea PSD la Primăria Reghin

Distribuie Actualul subprefect al județului Mureș Vasile-Liviu Oprea este candidatul Partidului Social Democrat la Primăria …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.