Home / Invatamant / Aproape 3.600 de elevi mureșeni nu vor avea mediile încheiate

Aproape 3.600 de elevi mureșeni nu vor avea mediile încheiate

Distribuie

Potrivit www.agerpres.ro, din totalul de 66.300 de elevi din județul Mureș, circa 3.600 de elevi, din ciclurile primar, gimnazial, profesional, liceal și postliceal, nu pot avea mediile încheiate, iar alți 4.446 de elevi nu au acces la internet, majoritatea fiind din mediul rural.

În mediul urban învață 43.079 elevi, dintre care 1.701 sunt în situația de a nu li se încheia mediile, majoritatea din cauza lipsei dispozitivelor electronice, precum și din cauza absenteismului sau din motive medicale. Dintre aceștia, 1039 de elevi nu au acces la dispozitive, 975 nu au acces la internet, iar 800 de elevi se regăsesc la rubrica ,,alte situații”.

În ceea ce privește mediul rural, aici învață 23.221 de elevi, dintre care 1896 sunt în situația de a nu li se putea încheia mediile. Din totalul de elevi din mediul rural, 3439 nu au acces la dispozitive, 3471 nu au acces la internet și 692 sunt în alte situații.

Andreea ȚIȚIU


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Ghidaje curatoriale cu Vitek Norbert

Distribuie Ați fost vreodată într-o tabără de cercetași? Dacă răspunsul este nu și v-am făcut …