Încă un mureșean propus în Guvernul Cîțu Agricultura
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3053 Vizualizări

Încă un mureșean propus în Guvernul Cîțu

Consiliul Permanent al UDMR a decis luni, 1 februarie, propunerea mureșeanului Barabasi Antal Szabolcs în funcția de secretar de stat în Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

Potrivit informațiilor furnizate de Biroul de presă al UDMR, Barabasi Antal Szabolcs este licențiat în anul 2003 la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară, specializarea Zootehnie. 

Între anii 2004-2006, a avut funcția de director pe zona Europa de Est a unei companii specializate în proiectarea construcțiilor tehnologice, respectiv tehnologizarea fermelor pentru vaci de lapte.

Din 2006 până în prezent deține funcția de director a mai multor companii, având profilul de proiectare, construcții tehnologice, implementare a proiectelor europene privind exploatațiile zootehnice, în special pentru bovine și ovine.

”Cunoaște și are idei constructive pentru optimizarea investițiilor și a profitului în zootehnie. Ține zilnic legătura cu fermierii din întreaga țară și asociațiile din domeniu, organizând periodic “Zilele Fermierilor” sau “Ziua Porților Deschise” și oferind totodată consultanță în domeniul zootehnic”, se arată în comunicat.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE