Mureș „Agro Expo Maros”, la prima ediție în județul nostru! Agricultura
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1315 Vizualizări

Mureș „Agro Expo Maros”, la prima ediție în județul nostru!

Premieră în județul Mureș, în perioada 11-12 mai 2024 va avea loc expoziția agro-alimentară Mureș „Agro Expo Maros” în localitatea Gornești. Evenimentul este organizat de către Asociația Visit Mureș, mai exact de către Departamentul de Dezvoltare Rurală din cadrul asociației. Evenimentul a fost gândit ca o expoziție regională de agricultură și zootehnie, alături de un târg cu produse alimentare, în scopul promovării noilor tehnici agricole apărute în ultima perioadă pe piață.

Mureș „Agro Expo Maros” oferă o oportunitate unică atât pentru profesioniști cât și pentru publicul larg de a se familiariza cu cele mai noi inovații și tendințe din domeniul agricol. Pe parcursul celor două zile, peste 60 de companii și specialiști din domeniu își vor prezenta produsele și noile tehnologii”, transmit reprezentanții Asociației Visit Mureș.

De asemenea, organizatorii au pregătit numeroase activități, inclusiv prelegeri de specialitate , expoziții de mașini și unelte, expoziții de animale vii, programe pentru copii, precum și o variată ofertă gastronomică pentru toți participanții. Intrarea la eveniment este liberă pentru orice doritor.

(L.P.)

Sursa foto: freepik.com

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE