Târgu Mureș: Concurs pentru o funcție de director suspendat de instanță! Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3408 Vizualizări

Târgu Mureș: Concurs pentru o funcție de director suspendat de instanță!

Un complet de judecată al Secției de Contencios Administrativ și Fiscal din cadrul Tribunalului Mureș a decis joi, 18 martie 2021, să suspende concursul organizat de Primăria municipiului Târgu Mureș în perioada 15 – 31 martie 2021 pentru ocuparea postului de director al Administrației Grădinii Zoologice Târgu Mureș.

Horațiu Gorea, repus în funcție de instanță, în noiembrie 2020

Acțiunea în instanța a fost inițiată de Horațiu Gorea, fost director al Grădinii Zoologice în perioada 2014-2019, care are pe rol, la Tribunalul Mureș, un alt proces cu Primăria municipiului Târgu Mureș, pentru anularea concursului respectiv. În această speță, este cunoscut faptul că în data de 4 noiembrie 2020 Curtea de Apel Târgu Mureș a decis, printr-o hotărâre definitivă, reintegrarea lui Horațiu Gorea în funcția de director al Serviciului Public Administrația Grădinii Zoologice Târgu Mureș și achitarea către acesta a tuturor drepturilor financiare de care a fost privat începând cu data de 23 iulie 2019 până la data reintegrării efective în funcția de director.

”Respinge excepţia inadmisibilităţii invocată de pârâta Municipiul Târgu Mureş. Admite cererea formulată de reclamantul G.H.S., în contradictoriu cu pârâtul Municipiul Târgu Mureş, reprezentată prin primar Soós Zoltán. Obligă pârâta la suspendarea concursului organizat în perioada 15 martie 2021 – 31 martie 2021, pentru ocuparea postului de Director la Serviciul Public Administraţia Grădinii Zoologice al pârâtei, până la soluţionarea definitivă a Dosarului 585/102/2021 aflat pe rolul Tribunalului Mureş. Cu drept de apel în 5 zile de la pronunţare, apel ce se depune la Judecătoria Târgu Mureş. Pronunţată potrivit articolului 396 alineatul 2 Noul Cod de Procedură Civilă azi, 18 martie 2021”, se precizează în soluția instanței, publicată pe pagina web www.portal.just.ro.

Concurs nou, demarat în ianuarie 2021

În data de 6 ianuarie 2021, pe site-ul Primăriei municipiului Târgu Mureș, www.tirgumures.ro, era publicat un anunț pentru ocuparea unui post de director la Serviciul Public Administrația Grădinii Zoologice, care ar fi trebuit să se desfășoare după următorul calendar: 21 ianuarie 2021 – data limită pentru depunerea dosarelor, 28 ianuarie 2021 – proba scrisă, 3 februarie 2021 – proba interviului și 8 februarie 2021 – rezultatul final.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE