Home / Slider / Premii internaționale pentru ”Vulturii” din Sovata

Premii internaționale pentru ”Vulturii” din Sovata

Sportivii Asociația Club Sportiv (ACS) Sovata secția Taekwondo W.T. Vulturi, avându-l antrenor pe Máté Miklós 5 dan şi instructorul Kiss Istvan 3 dan, au participat la Concursul Internațional Taekwondo W.T. Online de formă, organizat în America de Sud, cu rezultate care au depășit așteptările. 

Sportivii clubului au participat la două concursuri online. Primul a avut juriul în Venezuela și s-a desfășurat în data de 27 martie 2021. ACS Sovata a concurat cu 5. Luptătorii nu s-au lăsat mai prejos față de așteptări. La individual Dosa Benedek, secția Cadeți s-a clasat pe locul 1, Szabo Olivia pe locul 2, Máté Botond, categoria de vârstă Junior a urcat pe podium pe locul 3, Szőcs Anasztázia la grupa de vârstă Senior a ocupat locul 2, Máté Miklós, Master 2, locul 3. Și la perechi au existat premianți. Echipa formată din cadeții Dosa Benedek și Szabo Olivia au luat locul 1, în timp ce juniorii Máté Botond și Szöcs Anasztázia s-au clasat pe a doua treaptă a podiumului.

La cel de-al doilea concurs, care s-a ținut în Columbia și care s-a desfășurat în data de 31 martie 2021, clubul a participat tot cu 5 sportivi, iar rezultatele vorbesc de la sine. La individual, Szabo Olivia Cadet, a luat locul 1, Dosa Benedek, secția Cadeți locul 3, iar Máté Miklós, la categoria de Master 2, a luat locul 3.

Felicitări pentru sportivi şi mulțumiri pentru părinţi care au susținut performanțele de care aceștia au dat dovadă.

Alex PĂTRAȘCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Deputatul Buicu acuză: Vot pentru mușamalizarea adevărului despre pandemie!

Deputatul social-democrat Corneliu Florin Buicu a criticat în termeni duri marți, 11 mai, votul negativ …