Tabără de muzică psaltică, la Găbud Religie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 339 Vizualizări

Tabără de muzică psaltică, la Găbud

În perioada 7-12 mai, Schitul Sf. Ioan Evanghelistul găzduiește prima ediție din anul acesta a Taberei de Muzică Psaltică, organizată de Școala de Muzică Psaltică Oașa, care se va desfășura pe două nivele diferite, astfel: începători- care au parcurs deja gramatica muzicii psaltice și intermediari.

„Fiindcă zorii Învierii deja se întrevăd, iar bucuria slujbelor din Săptămâna Luminată începem a o pregusta, în perioada 7-12 mai ne întâlnim la Schitul Sf. Ioan Evanghelistul din Găbud, în tabăra de Psaltică, care va avea ca tematică pentru începători: Heruvicul și Răspunsurile Mari- Glasul I, iar pentru intermediari: Slujba Sf. Iustin Martirul și Filosoful. De asemenea, cei care participă în tabără au posibilitatea de a slujii în mod activ prin participarea la strană”, au arătat s. Andreea Oprea și s. Teodora Șpan.

Cei interesați se pot înscrie accesând link-ul următor: https://forms.gle/QNmNkVTUL4SXQSjc9 . Totodată, pentru ei care nu sunt înscriși la Școala de Muzică Psaltică Oașa, taxa de înscriere este de 50 de ron per persoană.

M.R.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE