Urmărire nocturnă ca-n filme în Târgu Mureș încheiată cu patru mașini avariate! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 25239 Vizualizări

Urmărire nocturnă ca-n filme în Târgu Mureș încheiată cu patru mașini avariate!

Polițiștii mureșeni au fost sesizați joi, 27 mai, în jurul orei 1.00, prin apel 112, cu privire la faptul că pe strada Calea Sighișoarei din municipiul Târgu Mureș un autoturism circulă în mod haotic.

Deplasați la fața locului, polițiștii au interceptat autoturismul în cauză și au efectuat semnal regulamentar de oprire conducătorului auto, un bărbat în vârstă de 41 de ani din comuna Livezeni.

”Din cauza faptului că acesta nu a oprit la semnalele efectuate de polițiști, aceștia au procedat la urmărirea lui, până pe Bulevardul 1848 din municipiu, unde bărbatul a pierdut controlul asupra autoturismului, lovind patru autovehicule parcate regulamentar, ulterior fiind proiectat într-un panou publicitar. În urma evenimentului, a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Urmare a testării cu aparatul etilotest, bărbatului i-a rezultat o valoare de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a transmis Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Potrivit aceleiași surse, din verificările efectuate polițiștii au constatat faptul că acesta are permisul de conducere anulat, pentru săvârșirea altor abateri la regimul rutier.

”În baza probatoriului administrat, la data de 27 mai, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și vătămare corporală din culpă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș”, se menționează în comunicat.

Alex TOTH

Foto: Răzvan MIRON

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE