Jandarmii târgumureșeni, mii de misiuni în prima jumătate a anului Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 92 Vizualizări

Jandarmii târgumureșeni, mii de misiuni în prima jumătate a anului

Reprezentanții Grupării de Jandarmi Mobilă „Regele Ferdinand I” Târgu Mureș au lansat un comunicat, marți 13 iulie, pe pagina oficială de Facebook a instituției, prin care aduc la cunoștință faptul că în prima jumătate a anului în curs, echipajele de jandarmi târgumureșeni au participat la peste 7.500 de misiuni în scopul asigurării, menținerii și restabilirii ordini publice în patru județe.

Mai mult, au fost susținute activități cu scopul „prevenirii și combaterii faptelor antisociale”și au aplicat aproape 1.000 de contravenții, reținând peste 50 de autori de fapte nelegale.

„În primele 6 luni ale anului, jandarmii din cadrul Grupării Jandarmi Mobilă “Regele Ferdinand I”, Târgu-Mureş au executat peste 7.500 de misiuni de asigurare, restabilire, menţinere a ordinii publice în județele Mureș, Harghita, Alba și Bistrița-Năsăud, în mod independent sau în cooperare cu alte instituţii. Jandarmii au desfășurat constant activităţi de prevenire și combatere a faptelor antisociale. Cu toate acestea, au fost nevoiți să aplice, celor care au încălcat normele legale, un număr de 987 de contravenții și au constatat 53 infracţiuni săvârşite de 54 autori reținuți. Rămânem la datorie și reamintim cetățenilor că pot solicita sprijinul Jandarmeriei prin apelarea S.N.U.A.U. – 112 sau pot sesiza cel mai apropiat echipaj de jandarmerie, atunci când situaţia o impune”, au specificat reprezentanții instituției.

Alex PĂTRAȘCU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE