Jocuri Playform, în mai multe unități școlare din Târgu Mureș! Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 395 Vizualizări

Jocuri Playform, în mai multe unități școlare din Târgu Mureș!

Potrivit unui anunț publicat pe pagina de Facebook a viceprimarului municipiului Târgu Mureș, Alexandru Gyorgy, jocuri de tip Playform au fost montate, zilele trecute, în anumite curți ale unităților de învățământ din Târgu Mureș.

,,Continuăm o inițiativă frumoasă a ultimilor ani, prin achiziționarea de jocuri educative și distractive pentru copii de tip Playform. Jocurile Playform au fost montate în zilele precedente în curțile mai multor unități școlare din Târgu Mureș: Colegiul Național “Alexandru Papiu Ilarian”, școlile gimnaziale “Nicolae Bălcescu” – corpurile A, B și C, “Friedrich Schiller ” și “George Coșbuc”, respectiv grădinițele cu program prelungit 15 , “Rază de soare” și “Licurici”, a precizat Alexandru Gyorgy, viceprimar al Municipiului Târgu Mureș.

,,Am reușit astfel să le facem o surpriză plăcută câtorva mii de copii, care s-au întors “pe băncile școlii“ în această săptămână. Jocurile Playform stimulează imaginația și creativitatea, fiind utile în fixarea cunoștințelor la diverse discipline: geografie, biologie, educație fizică etc., dar și distractive. Acestea sunt extrem de solide, întrucât, în timp, nu se strică forma și nu se decolorează de la soare. Achiziția derulată de municipalitate în 2021 pentru aceste resurse educative s-a făcut în baza unui contract în valoare de 120.000 de lei”, a mai precizat Alexandru Gyorgy.

Alexandra HAJA

Foto: Facebook – Alexandru Gyorgy

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE