Home / Mica publicitate / COMUNICAT DE PRESĂ

COMUNICAT DE PRESĂ

Compania AQUASERV S.A. aduce la cunoştinţa publicului intenţia de ajustare/majorare a preţurilor şi tarifelor pentru serviciile publice de alimentare cu apă potabilă şi de canalizare – epurare.

Ultima modificare de preț a avut loc în prima parte a anului 2020 iar de atunci până în prezent s-a înregistrat o inflație de peste 7%. Pentru asigurarea resurselor rambursării împrumutului contractat în vederea cofinanțării proiectelor de investiții, precum și pentru menținerea în bună funcționare a noilor obiective, este necesară o ajustare a prețurilor și tarifelor aplicabile în aria de operare a Compania AQUASERV S.A. Târgu Mureș, cel puțin cu rata inflației, astfel:

DENUMIREA SERVICIULUI PUBLICTARIFE VECHITARIFE NOICREŞTERE
fără TVAfără TVA%
Apă potabilă produsă, transportată şi distribuită3,764,037,18%
Canalizare – epurare ape uzate menajere3,163,397,28%
Canalizare ape pluviale0,760,827,89%

Cota TVA este de 9%.

Tarifele de mai sus sunt stabilite în conformitate cu legislaţia specifică în vigoare din domeniu. Aceste preţuri au fost avizate de către A.N.R.S.C. – Autoritatea Naţională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice prin adresa nr. 916530/29.10.2021 şi urmează să intre în vigoare începând cu data de 01.01.2022.

Compania AQUASERV S.A.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Anunț de lansare proiect

Distribuie pe Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share