VIDEO: Valentine’s Day călare Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 300 Vizualizări

VIDEO: Valentine’s Day călare

Gesturile de dragoste sunt modalități perfecte prin care oamenii își deschid inima și sufletul, întărind puternic relațiile existente sau creând altele noi. Iată cum îți poți impresiona persoana iubită.

Clubul Hipic Romsilva Mureș vin cu o oferă de nerefuzat. Iubitorii echitației se pot programa pentru plimbări cu căluții campioni, sub supravegherea unui personal calificat, în ziua de 13 Februarie. Cu această ocazie pot transforma o zi de ghinion, într-una cu noroc și bucurie și se pot bucura de eleganța, forța, noblețea și inteligența frumoaselor exemplare de la Depozitul de armăsari.

„Cu fiecare ocazie specială, încercăm să venim în întâmpinarea publicului târgumureșean și pregătim diferite surprize. De data aceasta, organizăm o zi dedicată îndrăgostiților și, mai ales, îndrăgostiților de cai, fie că sunt pentru prima dată sau deja sunt de-ai casei. E pentru a doua oară când organizăm astfel de eveniment de Valentine’s Day, anul trecut a avut un real succes, ceea ce ne-a motivat să repetăm și pentru cei care nu au avut ocazia să participe. Va fi o plimbare în doi, călare, pentru cupluri, împreună cu multe surprize, va fi și o tombolă cu premii, iar ca premii vor fi câteva ședințe de echitație, un tort de Valentine’s Day pentru cei doi norocoși”, ne spune Mădălina Henteș, antrenor echitație, șef depozit armăsari Târgu Mureș.

Depozitul de armăsari deține 56 de frumoase exemplare de cai, 5 în regim de pensiune, iar alți 7 pentru cursuri de echitație, sunt de diferite rase, Lipițan, Semigreu Românesc, Ardenez, Huțul, Shagya Arab și Calul Românesc de Sport.

Pentru cei interesați de ofertă, detalii și programări la 0745 555 254. Accesul se face pe bază de programare, pentru a respecta normele epidemiologice în vigoare. Locație Clubul Hipic Romsilva Muresș – Depozitul de Armăsari Târgu Mureș, str Insulei nr 31, după stadionul Transil, lângă APIA.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE