Petreceri pe strada Bolyai și în ”Weekend” amendate de Poliția Târgu Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 5097 Vizualizări

Petreceri pe strada Bolyai și în ”Weekend” amendate de Poliția Târgu Mureș

În cursul nopții de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 23.00, polițiștii municipiului Târgu-Mureș, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că la o societate comercială de pe strada Bolyai Farkaș ar avea loc un eveniment privat, încălcându-se astfel prevederile Legii 55/2020.

”La fața locului, polițiștii au constatat faptul că este vorba despre o petrecere, la care participau aproximativ 88 de persoane. Organizatorul evenimentului a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei”, a informat duminică, 6 februarie, Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

De asemenea, la aceeași data în jurul orelor 23.50 polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că la o altă societate comercială de pe strada Plutelor din municipiu, din incinta Complexului de Agrement și Sport ”Weekend” are loc un eveniment privat, încălcându-se prevederile Legii 55/2020.

”La fața locului, polițiștii au constatat faptul că este vorba despre o petrecere, la care participau aproximativ 44 de persoane.  Administratorul societății comerciale a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, iar 4 persoane participante au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare totală de 6.000 de lei, pentru lipsă certificat verde”, menționează aceeași sursă.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE