Sprijin financiar pentru nou-născuți acordat de Primăria Târgu Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1715 Vizualizări

Sprijin financiar pentru nou-născuți acordat de Primăria Târgu Mureș

Consiliul Local al municipiului Târgu Mureș, prin Direcția de Asistență Socială, continuă și în anul 2022 acordarea sprijinului financiar în valoare de 2.000 de lei pentru nou-născuți în maternitățile din Târgu Mureș.

”Acordarea acestui sprijin a fost aprobată conform Hotărârii Consiliului Local nr. 143/25 aprilie 2019 modificată prin Hotărârea Consiliului Local nr. 98/28 mai 2020. Astfel, din anul 2019 și până în prezent, un număr de 1270 de familii din municipiu au fost declarate eligibile pentru plata stimulentului acordat prin intermediul Direcției de Asistență Socială Târgu Mureș: în 2019 – 289 de familii, în 2020 – 499 de familii și în anul 2021 – 482 de familii. Reamintim faptul că termenul de depunere a dosarelor este de 60 de zile de la data nașterii copilului”, a informat Biroul de presă al Primăriei municipiului Târgu Mureș.

Cererea privind sprijinul financiar se va depune împreună cu actele doveditoare la Registratura Direcției de Asistență Socială Târgu Mureș, strada Gheorghe Doja nr. 9, camera 8. De asemenea, documentele pot fi trimise și pe adresa de e-mail registratura.das@tirgumures.ro, cu mențiunea „Sprijin financiar nou-născuți”.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE