Târgumureșeancă de 76 de ani dispărută de acasă Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 872 Vizualizări

Târgumureșeancă de 76 de ani dispărută de acasă

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale împreună cu polițiștii din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș efectuează verificări în vederea depistării unei femei, de 76 de ani, dispărută de pe raza municipiului Târgu-Mureș.

”În data de 18 februarie, Sighiatrău Maria ar fi plecat din incinta unei societăți comerciale, de pe raza municipiului Târgu-Mureș, judeţul Mureș, iar până în prezent nu a mai revenit la domiciliu. Semnalmente: înălțime 1,62 metri, 45 de kilograme, constituție astenică. Îmbrăcăminte: haină scurtă de culoare negru, pantaloni de culoare negru, pantofi negri și căciulă neagră. Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

UPDATE:

Sâmbătă, 19 februarie, la ora 17.13, Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș a anunțat că femeia a fost găsită și nu a fost victima vreunei infracțiuni.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE