Evenimentele secțiilor sportive ale CSM Târgu Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 254 Vizualizări

Evenimentele secțiilor sportive ale CSM Târgu Mureș

Cotidianul Zi de Zi vă prezintă câteva din principalele evenimente sportive aflate în calendarul sportiv al județului Mureș.

Evenimente organizate acasă:

Popice: Campionat de juniori U23, masculin, eveniment organizat sâmbătă, 26 februarie, în arena de popice de pe strada Călărașilor (sub podul Mureș).

Fotbal: CSM Târgu Mureș U17 participă duminică, 27 februarie, la un campionat amical, organizat de către LPS Târgu Mureș, pe terenurile sintetice situate în Târgu Mureș, pe strada Insulei.

Evenimente în deplasare:

Natație: Trei sportivi de la sectia de natație CSM Târgu Mureș se deplasează la Târgoviște, în perioada 23-26 februarie, la o competiție amicală – pregătire pentru Campionatul Național programat în luna martie.

Futsal: Echipa de futsal CSM U19 se deplasează la Odorheiu Secuiesc pentru turneul organizat în Cupa României, în perioada 26-28 februarie.

Popice: Echipa de junioare feminin CSM Tâgu Mureș are deplasare la Ploiești pentru un meci din cadrul Campionatului Național de Juniori, în 26 februarie.

Hochei pe gheață: CSM U14 are meci la Miercurea Ciuc împotriva echipei locale, în 26 februarie.

Baschet masculin seniori: CSM Târgu Mureș joacă în deplasare, împotriva echipei Eagles Bucuresti, meci programat luni, 28 februarie, de la ora 12.00.

(F.M.S.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE