Spațiu comercial concesionat în Acățari Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 230 Vizualizări

Spațiu comercial concesionat în Acățari

Primăria comunei Acățari organizează o licitaţie publică pentru concesionarea unui imobil aflat în domeniul public al comunei Acățari, situat în localitatea Acățari nr. 199, informează www.licitatiapublica.ro.

Potrivit sursei citate, imobilul aflat în domeniul public al comunei Acățari are destinaţia de ”Salon coafură și alte activități de înfrumusețare” și are suprafața de 40,2 de metri pătrați.
În ceea ce privește documentaţia de atribuire, aceasta poate fi solicitată la sediul Primăriei comunei Acățari, strada Principală nr. 214, pe baza unei cereri.
Conform aceleiași surse, data limită pentru solicitarea clarificărilor a fost 18 februarie 2022, iar ofertele se depun într-un exemplar în original la sediul Primăriei comunei Acățari, până la data de 28 februarie 2022, ora 14.00.
”Adresa la care trebuie depuse ofertele este Primăria comunei Acățari, comuna Acățari nr. 214, județul Mureș. Data și locul la care se va desfășura ședinţa publică de deschidere a ofertelor este 1 martie 2022, ora 10.00, la sediul Primăriei comunei Acățari nr. 214, județul Mureș”, menționează sursa citată.

Informații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon și de fax 0265-333.112 și 0265-333.298 sau la adresa de e-mail a Primăriei comunei Acățari, acatari@cjmures.ro.

(Redacția / Foto: https://ro.depositphotos.com/home.html )

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE